Niels Christien Geelmuyden

Niels Christian Geelmuyden (f. 1960) er en av landets mest erfarne, skarpe og underholdende portrettjournalister. De senere årene har han skrevet flere dokumentarbøker som har satt problemer som matindustrien, legemiddelindustrien og fallende sædkvalitet under debatt. Nær 40 bøker og 600 portrettintervjuer har han publisert. I år har han utgitt «Skrivekunstens hemmeligheter – Lær å skrive levende». I boka systematiserer han egne og andre historiefortelleres råd om hvordan du engasjerer og berører leserne. Boka er spekket med slående eksempler og gjennomsyret av Geelmuydens varemerke: Fortellerglede, brodd og humor.

Gled dere til å høre Niels Christian Geelmuyden på Fortellingens kraft 2021!

Lenker:

Geelmuyden portrettintervju med den nå avdøde forfatteren Georg Johannesen: «Sankt Georg»

Geelmuydens siste bok «Skrivekunstens hemmeligheter – Lær å skrive levende», Cappelen Damm (2021)

Leave Comment