Mette Bugge

Sportsjournalist nummer 1 i Norge, med erfaring fra 13 OL, ett paralympics og internasjonale mesterskap over hele verden. Jobbet i 44 år i Aftenposten, og før det ett år i NRK. Ble i 2016  kåret til Årets seniorprofil i Norge. Har gitt ut boken (2021): Senior. Veien til et langt og lykkelig arbeidsliv. 

Veteranen har vært med på en teknologisk utvikling som har krevd endringsvilje og åpenhet for nye måter å jobbe på. Bugge stikker hull på myter om at seniorer ikke henger med i tiden. Er i dag frilanser, forfatter og foredragsholder. 

Bugge har vunnet  en rekke priser, blant dem Gulltaggen, og er to ganger nominert i klassen Årets nasjonale sportsdekning under Årets Mediepriser i regi av Mediebedriftenes Landsforening.

 

I 2021 for Metoo i bilsporten

https://www.aftenposten.no/sport/i/GaPARB/kvinner-forteller-om-rystende-opplevelser-fra-bilsportmiljoeet-jeg-h

 

I 2020 for Jaget i Ungdomsidretten: https://www.aftenposten.no/sport/i/4qEyEa/cecilie-jamtfall-maatte-legge-opp-som-18-aaring

Leave Comment